sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Uudet raaka-aineet: omenan kantasolut Aubreyn uusissa luonnonmukaisissa hiustenhoitotuotteissa

Aubreyn korkealuokkaisilla shampoilla ja hoitoaineilla on uusi ulkoasu ja koostumus! Suositut sulfaatittomat ja parabeenittomat tuotteet sisältävät Aubreyn tuttuja luomuaineksia, kuten Rosa Mosqueta®  ruusunmarjansiemenöljyä, kamomillasauniota ja jojobaöljyä, sekä monia muita erittäin hyödyllisiä kasvi- ja yrttiuutteita.

Asiakkaiden iloksi Aubrey on lisännyt uusia, jännittäviä ainesosia perinteisiin resepteihin, samalla kun tuotteiden korkea laatu on pysynyt ennallaan.Uudet luonnolliset ainesosat, kuten keratiini, afrikkalainen janguöljy ja omenan kantasolut, lisäävät tuttujen tuotteiden tehoa. Parhaiten myyneitä tuotteitamme piristävät nyt uudet tuoksuyhdistelmät, joissa on käytetty vain eteerisiä öljyjä ja sertifioituja luonnonuutteita.

Haluamme aloittaa uusien luonnon ainesosien esittelyn omenan kantasoluilla.

Aubrey Rosa Mosqueta shampoo ja hoitoaine



Aubrey Rosa Mosqueta® shampoosta ja hoitoaineesta tutut omenan kantasolut ravitsevat hiuspohjaa ja edistävät karvatupen terveyttä. Omenan kantasolut saadaan sveitsiläisestä Uttwiler Spatlauber omenalajista. Se tunnetaan pitkästä satokaudestaan ja kuukausien mittaisesta säilyvyydestään. Omenan kantasoluja käytetään usein ihonhoitotuotteissa nuorentavien ominaisuuksien vuoksi. Tieteen saralla on myös äskettäin havaittu niiden voimakas hyötyvaikutus hiuksiin. Runsaasti fytoravinteita ja kasviproteiineja sisältävät kantasolut edistävät kasvua ja auttavat ylläpitämään hiusten terveyttä.

Rosa Mosqueta shampoon ja hoitoaineen sisältämät ruusunmarjansiemenöljy ja omenan kantasolut poistavat hellästi epäpuhtaudet ja muotoilutuotteiden jäämät hiuksista. Vitamiinipitoinen koostumus saa hiukset sileiksi ja elinvoimaisiksi. Sopii erityisesti värjätyille hiuksille. Piristävä omenan tuoksu! Kaikista hiustenhoitotuotteista on olemassa myös 59 ml testeri/ matkakokoinen tuote.

Aubreyn uudet shampoot ovat BDIH-sertifioituja, Kaikki raaka-aineet hankitaan reilun kaupan periaatteita noudattaen. Kaikki Aubreyn tuotteet ovat eläinkokeettomat.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti