tiistai 30. heinäkuuta 2013

Aubrey Silken Earth Transulent Base - irtopuuteri blogikirjoittajan testissa

Saimme yhteydenoton luonnonkosmetiikan ystävältä blogin kirjoittajalta, jossa hän pyysi Aubreyn tuotteita testattavaksi. Kirjoittaja oli tutustunut Aubreyn laajaan tuotevalikoimaan etukäteen ja hän esitti muutaman tuotevaihtoehdon. Päädyimme Aubreyn irtopuuteriin Silken Earth Transulant Base. Testaajan toivomuksena oli keltaisin sävy. Valinta osui Beige (363) sävyyn. Blogikirjoittaja oli juuri lähdössä ulkomaanmatkalle ja lupasi testata tuotetta matkalla ollessaan.  

Blogikirjotus tastatusta tuotteesta ilmestyi 23.7 Adventures in Sinilandia -blogissa. Hän kirjoittaa: "Tämä (tuote) pitää minut pisimpään mattana kaikista puutereista, mitä olen testaillut, eikä se tunnu yhtään kuivalta tai pakkelimaiselta ihollani. Päinvastoin, ihoni on miellyttävän tuntuinen, suorastaan silkkinen, mutta silti mattainen!".

Kirjoittaja teki perusteellisen tutkimustyön. Hän luetteli taulukossa puuterin tärkeimmät ainesosat ja kertoi ainesosan tehtävän. Kiitos kirjoittajalle kirjoituksesta. Lue koko blogikirjoitus täältä.


Onko sinulla kokemusta irtopuuterista? Kerro meille kokemuksista. Tutustu myös Aubreyn laajaan tuotevalikoimaan täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti